13mrt

Twijfel jij erover of het een slimme zet is je marketingvacature uit te besteden aan een derde partij? Dan is deze blog voor jou! Hierin gaan we namelijk in op de voordelen van het uitbesteden van een marketingvacature in het licht van het huidige arbeidsklimaat. 

1. Tijd besparen
Als eerste bespaar je natuurlijk een hoop tijd wanneer je het invullen van een vacature uitbesteedt. Het werving en selectie proces kan behoorlijk lang duren, zeker wanneer je geen database met potentiële kandidaten tot je beschikking hebt. Dan moet je bij elke vacature als het ware het wiel opnieuw uitvinden en dat kost gewoon tijd. Met het uitbesteden van een marketingvacature sla je dit hele proces over. 

2. Geld besparen
Een logisch gevolg van tijd besparen is natuurlijk geld besparen. Jouw medewerkers hoeven zich namelijk niet bezig te houden met het invullen van een vacature en kunnen zich daardoor op andere taken richten. Zo lopen er twee processen tegelijkertijd en dat scheelt natuurlijk in de kosten. 

3. Flexibiliteit 
Het meest ideale aan het uitbesteden van een marketingvacature is natuurlijk de flexibiliteit die het je oplevert. Er zijn op zeer korte termijnen verschillende kandidaten beschikbaar die op gesprek kunnen komen en je hebt altijd toegang tot een database waarin professionals met verschillende expertises zijn opgenomen.

4. Kwaliteit
Een uitzender gespecialiseerd in één vakgebied kan een kwaliteit van professionals bieden die je niet gauw met een andere partij kunt vergelijken. Deze expertise zorgt ervoor dat kandidaten alleen op de beste kwaliteiten worden geselecteerd en intakegesprekken kunnen beter tot de kern doordringen. Zo worden er dus aan jouw bedrijf alleen kandidaten voorgesteld die écht bij een functie passen. 

5. Oplossing voor de toekomt
Heb je een positieve ervaring opgedaan met het uitbesteden van een marketingvacature? Dan heb je meteen een oplossing voor de toekomst. Nu heb je namelijk een partner aan je zijde die altijd voor geschikte marketingmedewerkers kan zorgen. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *