29aug

Wij snappen het wel: je bent net terug van een heerlijke vakantie. Misschien ben je op avontuur geweest in een ver land of heb je ontzettend genoten van de zon, de zee en het strand. Dan kan het thuiskomen, en vooral weer terug aan het werk moeten, rauw op je dak vallen. Dit wordt ook wel de post-vacation blues genoemd en wij kunnen je er vanaf helpen!

Als jij er niet naar uitkijkt om weer te beginnen met je dagelijkse routine van werk nadat je terug bent van vakantie, kan dat natuurlijk betekenen dat je een fantastische vakantie hebt gehad waar je graag nog even langer van het willen genieten. Het kan er echter ook op wijzen dat je misschien niet meer helemaal op je plek zit bij je huidige werk. Hoe meer tegenzin je voelt om weer aan de slag te gaan, hoe groter de kans is dat het tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. 

Bekend fenomeen
In de arbeidswereld is het een bekend fenomeen: veel personeel dat van baan verandert nadat ze op vakantie zijn geweest. Voor veel mensen is een vakantie hét moment om na te denken waar ze staan en waar ze naartoe zouden willen. Sommige mensen komen er tijdens die momenten achter dat ze eigenlijk niet meer op hun plek zitten bij hun huidige werkgever.

Veel openstaande vacatures
Veel werkgevers kennen na de zomervakanties dan ook een flink verloop van personeel waardoor ook zij op zoek gaan naar nieuwe professionals. Voor jou is dit een gunstig moment om van baan te veranderen. Tenslotte zijn er net na de zomer veel vacatures beschikbaar van bedrijven die anticiperen op het verloop dat deze post-vacation blues met zich meebrengt. Daarnaast heerst er op dit moment een krapte op de arbeidsmarkt waardoor werknemers betere eisen voor zichzelf kunnen stellen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en eventuele ruimte voor professionele ontwikkeling. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *