13mrt

Heb jij al een marketingteam binnen jouw bedrijf? Als je dit nog niet hebt, dan twijfel je er misschien over wat nou precies de juiste samenstelling van een dergelijk team is. Welke expertises moeten vertegenwoordigd zijn en welke expertises kun je misschien beter uitbesteden? Daar gaan we in deze blog dieper op in. 

Binnen marketing heb je verschillende expertises die allemaal verschillende bijdrages aan het grotere geheel leveren. Zo zijn er de copywriters voor het schrijven van allerlei soorten tekst, de grafische vormgevers die alle visuele uitingen van een bedrijf maken, de marketeers zelf die alle advertenties inplannen en de resultaten meten en de SEO/SEA experts die ervoor zorgen dat alles goed gevonden wordt op Google. 

Welke expertises heb je nodig?
Afhankelijk van wat je met je marketing wil gaan bereiken, moet je hier ook de professionals op selecteren. Wil je voornamelijk gaan adverteren? Dan zijn een all round marketeer en een SEO/SEA expert essentieel. Wil je meer aan kennisdeling gaan doen en op sociale media meer impact maken? Dan heb je een copywriter en een grafische vormgever nodig. 

Voor elk doel kun je dus professionals selecteren die aan dit doel kunnen gaan werken. Het ideale marketingteam is dus volledig afhankelijk van de wensen, eisen en doelen die jij voor jouw bedrijf hebt.

Hoe stel je het ideale marketingteam samen?
Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle marketingmedewerkers die je nodig hebt in jouw team, maar dat kost een hoop tijd en geld. Door je marketingvacatures uit te besteden aan een uitzendbureau/detacheringsbedrijf met een expertise in marketing bespaar je hier flink op. Hier kun je namelijk gebruik maken van een grote database aan professionals met verschillende expertises. Daarnaast worden de kandidaten die bij jouw vacature zorgvuldig op hun kennis en kwaliteiten geselecteerd waardoor je niet alleen op een korte termijn medewerkers tot je beschikking hebt, maar ook kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze professionals. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *