15feb

Tegenwoordig heb je overal tools voor die werk makkelijker maken, en dus bestaan deze tools ook voor HR. Denk aan platformen die recruitment van nieuw personeel makkelijker maken, tools die informatie van kandidaten overzichtelijk houden en platformen waarop je je vaardigheden makkelijk kunt uitbreiden. Wij hebben voor jou de beste tools voor HR verzameld. 

GoHire
Heb jij meerdere recruitment campagnes tegelijk lopen? Deze bundel je makkelijk en overzichtelijk in Go Hire. Alle data wordt hier overzichtelijk en veilig in opgeslagen. Vanuit hier heb je een helder overzicht over elke afzonderlijke campagne maar zie je ook de totale resultaten. In dit platform kun je alle belangrijke informatie van een kandidaat opslaan waardoor je direct alle gegevens bij de hand hebt. Met behulp van de screening tools creëer je daarnaast de ideale selectieprocedure in een handomdraai.  

Meer informatie.

Monday
Monday is dé tool waarin je al je projecten overzichtelijk kunt plannen. Van globale plannen tot specifieke taken: hier kan iedereen in terecht om continu de status van zaken in te zien. Met de speciale sales CRM houd je daarnaast overzicht over al deze belangrijke processen. Van lead management tot contactbeheer. Daarmee is Monday dé tool om het overzicht te behouden. 

Meer informatie.

Manatal 
Manatal richt zich specifiek op HR teams, recruitment bureaus en headhunters. Daarbij draait bij Manatal alles om een simpele interface en een makkelijk gebruik. Hierin worden alle belangrijke informatiestromen rondom een recruitmentproces gebundeld. Daarnaast kun je zelf alle belangrijke zaken aanpassen zodat het dashboard precies aansluit bij jouw wensen. 

Meer informatie.

Teachable
Ben je op zoek naar een manier om jouw kennis over te brengen aan anderen? Dan is Teachable het ideale platform. Deze tool geeft je alle handvatten om een online cursus en/of coaching business in de markt te zetten. Met Teachable kun je met gemak vragen en lesmateriaal aan je cursus toevoegen. Hiermee kun je je cursisten uitdagen en op een interactieve manier het leerproces opbouwen. 

Meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *