24feb

Wil je snel aan goed personeel komen? Of je nu iemand zoekt om een vaste functie te vervullen of op projectbasis: detachering is dé oplossing om jouw vacatures op marketinggebied te vullen. Dit heeft namelijk meerdere voordelen voor jouw als opdrachtgever/werkgever. 

1 Direct personeel beschikbaar
Flexibiliteit en op korte termijn personeel tot je beschikking hebben: dat klinkt waarschijnlijk als de droom van elke werkgever. Met een detacheringsbureau als partner heb jij altijd toegang tot een flinke poel professionals die klaar staan om bij jou aan de slag te gaan. 

2 Tijd en geld besparen
Dankzij de expertise van een detacheringsbureau weet jij zeker dat jij binnen de kortste tijd een professional op je stoep hebt staan. Je bespaart als bedrijf flink in tijd en geld door het hele wervings- en selectieproces uit te besteden aan een derde partij. Dankzij de grote database aan professionals heeft een detacheringsbureau altijd wel iemand klaar staan om jouw open functie te vullen. 

3 Kwaliteit
Dankzij de ervaring van een detacheringsbureau op het gebied van marketing, kun je er als bedrijf van uit gaan dat je altijd de beste kwaliteit geleverd krijgt. Deze expertise zorgt ervoor dat recruiters precies weten waar ze op moeten letten en op welke vaardigheden ze kandidaten moeten selecteren om aan een bedrijf voor te stellen. Daarnaast hebben ze een grote hoeveelheid expertises in hun bestand waardoor je zeker weet dat jouw functie niet alleen vervuld gaat worden, maar deze persoon ook nog het klappen van de zweep kent. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *