01sep

Heb jij je als marketingprofessional aangemeld bij We Match People en sta jij op het punt om je allereerste sollicitatie de deur uit te doen? Dan is het natuurlijk fijn om te weten waar je aan toe bent. Zo werkt solliciteren via We Match People:

Gerichte sollicitatie 
Ben je op onze website terechtgekomen via een openstaande vacature waar je op wilt reageren? Dan kom je bij ons binnen met een gerichte sollicitatie. Met behulp van jouw cv krijgen we direct een beeld van jou. 

Open inschrijving 
Meld je je bij We Match People aan via een open inschrijving? Dan gaan wij voor je aan de slag om een passende vacature voor je te zoeken waar je op kunt solliciteren. 

Intake
Via welke weg je ook binnenkomt, je ontvangt van ons altijd een telefoontje om een video intake te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we de eventuele vacature waar je op gereageerd hebt of stellen wij ons aan jou voor en natuurlijk andersom. Ook hebben we het over je wensen, eisen en toekomstdromen. Op basis van deze informatie schrijven we een gespreksverslag dat we naar een klant kunnen sturen zodra we een vacature hebben gevonden die bij jou past. 

Wij gaan voor je op zoek
Als je je hebt aangemeld via een open inschrijving, gaan wij na het intakegesprek voor je op zoek naar een vacature die past bij jouw wensen. Zodra we een match hebben, laten we je dit weten. 

Wij stellen je voor
Ben jij ook enthousiast over de vacature? Dan gaan we je voorstellen bij onze klant. Deze ontvangt het gespreksverslag dat we van de intake hebben gemaakt en jouw cv. Daarnaast vertellen wij waarom we jou een geschikte kandidaat vinden voor de functie. Zo kan de klant jou leren kennen. Vervolgens bepaalt deze of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Hiervan houden we jou vanzelfsprekend op de hoogte. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!