01sep

Hoe vaak denk jij na over je carrière en of je nog wel op de juiste plek zit? Het is belangrijk om dit regelmatig te doen om te bepalen of je nog wel op je plek zit. Hiermee kun je namelijk flink wat stress of zelfs een burn out voorkomen. Maar wanneer weet je nou precies of het tijd is voor een nieuwe baan? Daar helpen we je in deze blog achter te komen. 

Vastgeroest of lekker op je plek?
Het kan heel tegenstrijdig zijn om na te denken over een andere werkplek. Zeker wanneer je al jaren bij dezelfde werkgever werkt en eigenlijk wel lekker gewend bent aan alles. Maar dit kan er ook op wijzen dat je misschien een tikje bent vastgeroest. 

Wat zijn nou zaken die erop kunnen wijzen dat het tijd is om over een verandering van werkplek na te denken? Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Dat je al jarenlang hetzelfde salaris ontvangt en eigenlijk onderbetaald wordt voor de ervaring die je hebt
  • Je je niet langer ontwikkelt in je vaardigheden terwijl je dit wel wil
  • Je hebt in je taken zelf te weinig uitdaging en verveelt je eigenlijk elke dag op je werk
  • Je wordt niet genoeg gewaardeerd door je werkgever

Nog even proberen of op zoek?
Je kunt, in het geval dat je één of meerdere van bovenstaande punten herkent, het gesprek aangaan met je baas of leidinggevende. In dat geval is het belangrijk dat je vooraf goed weet wat je aan wil geven en welke veranderingen er voor jou nodig zijn om weer plezier te krijgen in je werk. 

Mocht je nu al de beslissing hebben genomen om op zoek te gaan naar een andere baan, dan kun je daar misschien wel wat hulp bij gebruiken. Een uitzendbureau kan je helpen met het vinden van de perfecte baan die precies aansluit op jouw wensen, eisen en kwaliteiten. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!