05okt

Het komt overal terug in het nieuws: er heerst schaarste op de arbeidsmarkt. Voor het eerst in 50 jaar zijn er meer openstaande vacatures dan werkzoekenden. Dit tekort aan werknemers betekent dat werkgevers creatiever moeten worden met het invullen van hun openstaande posities. 

1 Flexibel werken op projectbasis

Als het binnen je bedrijf mogelijk is, kun je de structuur van je werkzaamheden omzetten naar een projectbasis in plaats van vaste werkzaamheden. Op deze manier kun je makkelijker meebewegen met een af- en aannemende personeelsstroom. Wanneer je de juiste professionals voor een project gevonden hebt kun je deze aanhouden voor het volgende project óf op zoek gaan naar nieuwe professionals met kwaliteiten die beter aansluiten op je nieuwe voorwaarden.

2 Flexibel personeel vanuit detachering en uitzendbureaus

Door een detacheringsbureau of uitzendbureau in de arm te nemen, ben je verzekerd van een stabiele bron van personeel. Een samenwerking met een detacheringsbureau of uitzendbureau kan zekerheid bieden in onzekere tijden waarin jouw bedrijf erop kan vertrouwen dat de juiste professional altijd beschikbaar is om jouw team te versterken.

3 Spreek zzp’ers aan

Spreek een bredere groep professionals aan door de werkzaamheden binnen een vacature ook als zzp klus te formuleren. Op deze manier wordt je vacature door meer mensen gevonden waaronder bovengenoemde detacherings- en uitzendbureaus. Zij verzamelen vacatures en koppelen deze aan enkele geschikte kandidaten. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!