28feb

De laatste jaren is de digitalisering van onze wereld in sneltreinvaart toegenomen. Waar het mogelijk is, worden meetings via videoplatformen gehouden en ook de manier waarop we leren is veranderd. Een digitale training is ideaal om op een laagdrempelige manier kennis over te dragen waarbij werknemers de vrijheid hebben om deze training vanuit het comfort van hun eigen huis, op een tijdstip dat voor hen schikt, te volgen. Een tool die je hiermee helpt, is Teachable. 

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop we leren en kennis delen getransformeerd. Mensen willen toegang tot informatie waar en wanneer het hen uitkomt. Dit geldt zowel voor individuen die nieuwe vaardigheden willen verwerven als voor bedrijven die hun werknemers willen bijscholen. Met een digitale training kun je:

  • Toegang bieden tot je expertise aan een wereldwijd publiek.
  • Cursusmateriaal op een gestructureerde en begrijpelijke manier aanbieden.
  • De voortgang van studenten bijhouden en hun prestaties evalueren.
  • Een extra inkomstenbron genereren door betaalde cursussen aan te bieden.

Eenvoudig je eigen training maken
Teachable is een van de populaire platforms voor het maken van digitale trainingen, en om goede redenen. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Teachable:

  • Eenvoudige Creatie: Het platform biedt een intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk je eigen cursusmateriaal kunt uploaden en organiseren.
  • Geen Technische Kennis Vereist: Je hebt geen diepgaande technische kennis nodig om met Teachable aan de slag te gaan. Het platform biedt tools en sjablonen die je helpen bij het maken van aantrekkelijke en interactieve cursussen.
  • Betalingsopties: Teachable biedt verschillende betaalopties, zowel voor eenmalige aankopen als voor abonnementen. Dit maakt het gemakkelijk om geld te verdienen met je cursussen.
  • Marketingtools: Het platform biedt marketingtools en analyses om je te helpen je cursussen te promoten en de voortgang van je studenten te volgen.

Ook aan de slag met je eigen digitale training? Klik hier om aan de slag te gaan met Teachable.