07mrt

De situatie op de arbeidsmarkt laat zien dat er meer openstaande vacatures zijn dan werkzoekenden. Hierdoor heerst er bij veel bedrijven een personeelstekort. Het aannemen van vast personeel blijkt een uitdaging te zijn in de hevig concurrerende arbeidsmarkt. Detachering is hierin het antwoord op de groeiende vraag naar personeel. 

Veel werkzoekenden hebben de banen voor het oprapen. Zeker een hooggekwalificeerde werknemer kan aanbiedingen van bedrijven tegen elkaar afwegen. Een bedrijf dat op zeer korte termijn personeel nodig heeft vanwege een personeelstekort, zal dan ook snel zijn slag moeten slaan. Dit kan verschillende nadelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gehaast nemen van een beslissing waardoor niet de juiste kandidaat wordt aangenomen
  • Het niet overeenkomen van aanbod en wensen van beide partijen en daardoor een ongunstige deal sluiten
  • Een grotere verloop van werknemers als resultaat van overhaaste beslissingen

Flexibiliteit biedt ruimte
Met het aannemen van gedetacheerd personeel, veeg je alle bovenstaande problemen in één keer van tafel. Hierbij is de selectie namelijk al gedaan en zijn alle kandidaten al op kwaliteit beoordeeld. Daarnaast zijn de kandidaten per direct beschikbaar en ligt de uiteindelijke verantwoordelijkheid bij het detacheringsbureau.

Op deze manier verklein je de risico’s voor jouw bedrijf en los je in één klap het personeelstekort op. Daarnaast zorgt de flexibiliteit van een gedetacheerde werknemer voor meer ruimte in je sollicitatieprocedure waardoor je, als je op zoek blijft naar een vaste kracht, hier weloverwogen beslissingen in kunt nemen. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!