07mrt

Ben jij een marketing professional die op zoek is naar een baan? Door je aan te melden bij We Match People, weet je zeker dat jij als eerste op de hoogte wordt gehouden van nieuwe marketing opdrachten. Daarnaast geniet je van veel andere voordelen, zoals dat de match tussen opdracht en jou als kandidaat voor je wordt gemaakt. Je hoeft dus niet zelf op zoek.

Het grote voordeel van aangesloten zijn bij een uitzender zoals We Match People, is dat je er als professional op kunt vertrouwen dat jouw talenten en expertises gezien worden en op de juiste manier worden ingezet. Je krijgt dan ook altijd een opdracht aangeboden die aansluit bij jouw vaardigheden. 

De gebaande paden bewandelen of toe aan een uitdaging?

Je kunt als marketing professional kiezen voor een rustigere periode. In dat geval word je gematcht met een opdracht waarvan jij en wij zeker weten dat het voor jou ‘appeltje eitje’ is. Mocht je op zoek zijn naar een uitdaging en wil je juist jouw vaardigheden uitbreiden? Ook daar houden we rekening mee. Dankzij onze jarenlange ervaring op marketinggebied weten wij namelijk precies de balans te houden tussen werkplezier en een leercurve en matchen we een uitdagende opdrachtgever met jouw wensen op professioneel gebied. 

Hoe jij ook het liefst te werk gaat, bij We Match People zijn er altijd genoeg mogelijkheden. De opdrachten zijn gevarieerd. Het is dus gegarandeerd dat er altijd een opdracht tussen zit die precies in jouw straatje past en waar jij al je creativiteit in kwijt kunt. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!