01sep

Er is een tekort aan werknemers op de arbeidsmarkt en het aantal openstaande vacatures blijft stijgen. Om in te spelen op het tekort, moeten werknemers de arbeidsmarkt vanuit een ander perspectief bekijken. Maar hoe verander je het perspectief op iets wat al jaren hetzelfde is gebleven?

De ideale kandidaat creëren
Het vinden van de ideale kandidaat is een lastige opgave. Tenslotte zijn alle mensen die perfect bij een functie passen al geplaatst. Daarom kan je alleen kijken welke mensen er wel beschikbaar zijn. Zijn dat misschien mensen die potentie hebben om aan te sluiten bij jouw organisatie maar dat deze kandidaten nog wat opleiding nodig hebben om de juiste functie te kunnen invullen? Het begeleiden van iemand die qua soft skills goed bij jouw bedrijf past, kan uiteindelijk leiden tot het in dienst hebben van de perfecte werknemer. Hij of zij zal niet alleen het bedrijf van binnen en van buiten kennen maar past ook als gegoten binnen de organisatie en is hieraan loyaal dankzij de steun die hij of zij heeft ontvangen.

Nieuwe functies creëren
Misschien heb je wel al mensen in dienst die een bepaalde kennis of vaardigheid hebben en die met wat sturing en begeleiding een nieuwe functie kunnen vervullen. In zulke gevallen kun je gebruik maken van je bestaande personeel om nieuwe functies te creëren en deze mensen hierop in te zetten. Hierdoor speel je vervolgens weer functies vrij die makkelijker nieuwe kandidaten aantrekken. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!
Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!