16jun

De 3 voordelen van het inhuren van een marketing professional

Het inhuren van een marketing professional op flexibele basis heeft veel voordelen. Je kunt er als onderneming meerdere kanten mee op terwijl je alle benodigde expertises tot je beschikking hebt. Als het project afgerond is, gaat ieder weer zijn eigen weg. Zo betaal je geen onnodige loonkosten en krijg je altijd het gewenste marketingresultaat.

1 Geen langlopende contracten maar flexibiliteit

Met het inhuren van een marketing professional heb je geen last van langlopende contracten maar krijg je juist een flexibele kandidaat die er is op het moment dat jij hem of haar nodig hebt. Deze professional sluit precies aan bij de marketingvraag of opdracht die jij op dat moment hebt. 

2 Altijd de beste kandidaat voor de klus

Door het inhuren van een professional via een bureau kun je er daarnaast zeker van zijn dat je altijd een kwalitatief sterke kandidaat in huis haalt. Tenslotte dient het uitzendbureau als matchmaker waarbij er extra aandacht wordt besteed aan het juist afstemmen van de match.

3 Bespaar kostbare tijd

Daarnaast bespaar je ook een hoop tijd door via een uitzender een marketingprofessional in te huren. Je hoeft tenslotte niet zelf te gaan zoeken naar geschikte kandidaten en hier gesprekken mee te voeren om te bepalen of er wel een match is. Dit wordt allemaal door de uitzender gedaan zodat jij altijd de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek hebt.

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!