16jun

Hoe bouw je een sterk marketing team?

Een sterk marketing team is onmisbaar voor elke onderneming. De juiste marketing zorgt er namelijk voor dat je jouw bedrijf in de kijker speelt, je product aan de man brengt en dat je boodschap bij de juiste mensen landt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat mensen je onthouden. Goede marketing zorgt voor al deze dingen. Maar daar is wel een sterk marketing team voor nodig.

Binnen een goed marketing team zijn alle expertises vertegenwoordigd. Zo kan het team samen een totaalproduct creëren waar de klant bij gebaat is. Marketing leunt namelijk niet slechts op één pijler maar bestaat uit verschillende disciplines.

Verschillende disciplines

Daarom is het belangrijk om deze disciplines ook daadwerkelijk in het team te hebben. Denk hierbij aan een strategische marketeer, een SEO- en SEA-expert, een copywriter, grafisch vormgever, webdeveloper, art directors en social media marketeers. Het is belangrijk dat iedereen zijn taak kent en zijn expertise beheerst maar ook meedenkt met de andere disciplines. Zo ontstaat er een creatieve en effectieve samenwerking met een mooi eindresultaat. 

Hoe stellen wij onze marketing teams samen?

Bij We Match People gaan we altijd op zoek naar de juiste match en dus de juiste klik tussen marketeer en opdrachtgever. Zo willen we garanderen dat we de juiste persoon op de juiste plek plaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring op marketinggebied weten we precies waar we op moeten letten bij de selectie van onze marketing professionals. Wij selecteren onze kandidaten vanuit vakkennis. Hierdoor bestaat onze database uit kwalitatief sterke kandidaten en kunnen we altijd de ideale match én het totaalpakket bieden.

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!