01jun

Waarom een marketing professional aannemen lastig kan zijn

Een goede marketingafdeling en marketingstrategie zijn voor elk bedrijf belangrijk om naamsbekendheid te krijgen bij een groot publiek. Om dit succesvol te doen, moet er een goed gebalanceerde mix aanwezig zijn van verschillende marketing professionals zoals een grafisch vormgever, copywriter, social media specialist en een strategische marketeer. De juiste marketing professional aannemen, kan dan ook een behoorlijk lastige klus zijn.

Als bedrijf wil je natuurlijk het liefst alle expertises rondom marketing in huis hebben zodat je er aanspraak op kunt maken wanneer je ze nodig hebt. Dit betekent echter dat je een relatief groot team in dienst moet nemen en deze moet betalen, ook als er op dat moment geen project klaar ligt. 

Tijd is geld

Daarnaast gaat er veel tijd zitten in het selectieproces van de juiste kandidaten. Zeker wanneer je zelf geen expert bent op marketinggebied, is het moeilijk om de vaardigheden van de sollicitanten juist te beoordelen. Het vinden van de juiste professional die alles kan, is vrijwel onmogelijk. Tenslotte wil je natuurlijk dat iedereen binnen jouw marketing team datgene doet waar hij of zij is excelleert. 

Het complete pakket

Een ideale oplossingen voor zulke situaties is het inschakelen van een marketing uitzendbureau dat al het werk voor je doet. Een uitzender maakt de juiste koppeling tussen marketing professional en de opdracht. Daarnaast kent deze uitzender het vakgebied op zijn duim en weet dus vanuit vakkennis een beoordeling te maken van een CV en de kwaliteiten van de marketing professional. Zo kun jij als bedrijf gebruik maken van de expertise van deze professional zonder dat je tijd hoeft te investeren in een sollicitatieproces of je druk hoeft te maken over lang lopende contracten.

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!