26mei

Dit zijn de 3 voordelen van een copywriter

Tekst komt overal in je organisatie of bedrijf terug. Of dat nu de webteksten van je site zijn of de tekst in fysieke folders: een goede en daadkrachtige tekst is onmisbaar om je boodschap mee over te brengen. Een goede copywriter kan precies de juiste toon vinden om het gewenste publiek aan te spreken. Het inhuren van een copywriter, kent dan ook veel voordelen.

1 Een copywriter kent jouw boodschap en toon

Aan een copywriter kun je jouw boodschap vertellen en wie je ermee wil bereiken. Een copywriter weet precies hoe hij of zij jouw boodschap kan vertalen naar een aantrekkelijke tekst die precies de juiste mensen aanspreekt. Als je langere tijd samenwerkt, kent de copywriter jouw specifieke tone of voice. Dat betekent dat je voor alle teksten erop kunt vertrouwen dat er wordt gecommuniceerd op de manier zoals jij dat graag wil. Daarnaast kent een copywriter jouw ambities voor de toekomst. Zo worden er altijd teksten geschreven die jouw toekomstdroom in het oog houden. 

2 Schrijven is een vak

Waarschijnlijk denk je bij veel teksten ‘dat schrijf ik wel even’. Maar je zult al snel ondervinden dat je met het schrijven van een blogpost veel langer bezig bent dan je zou willen. Schrijven is een vaardigheid die oefening vergt. Een copywriter kan veel sneller en efficiënter op papier zetten wat jij graag vertellen of uitleggen wil.

3 Tekst geeft je een groter bereik

Het bijhouden van een blog op je website helpt enorm bij het bereik van je publiek. Met blogs kun je namelijk specifieke kennis delen, bepaalde zaken uitlichten en deze teksten doen het ook goed om te posten op sociale media. Met een grote schat aan informatie, wek je daarnaast vertrouwen op bij potentiële klanten. De waarde van blogs op je site moet dus niet onderschat worden. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!