01jun

Bouwen aan een wendbaar marketingteam

Een marketingteam kan je bedrijf helpen om te groeien en om naamsbekendheid te krijgen bij je gewenste publiek. Daarvoor heb je natuurlijk de juiste experts nodig zoals een grafisch vormgever, een copywriter en een strategisch marketeer. Maar om een heel team in te huren, kan soms lastig zijn met langlopende contracten en het uitbetalen van loondienst. Door een flexibele kracht aan te nemen, bouw je beetje bij beetje aan een wendbaar marketingteam dat je in kunt zetten wanneer het nodig is.

Voor je bedrijf wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Dat betekent dat je natuurlijk ook graag de aller beste marketing professionals tot je beschikking hebt. Door voor flexibele krachten te kiezen, kun je stukje bij beetje bouwen aan een wendbaar marketing team waarin alle expertises vertegenwoordigd zijn die jij nodig hebt.

Flexibele experts wanneer jij ze nodig hebt

Het grote voordeel van het inhuren van flexibele marketing professionals is dat je precies de expertise kunt inhuren die jij nodig hebt. Zo kan een copywriter, vormgever of marketeer aansluiten bij jouw project totdat het afgerond is. 

Naarmate je vaker met dezelfde professionals samenwerkt, leren zij jou en je bedrijf steeds beter kennen. Zo weet je altijd tot wie je je kunt wenden met een marketing klus zonder dat je een heel team in dienst hoeft te nemen. Op deze manier bouw je beetje bij beetje aan een wendbaar marketing team dat altijd op oproepbasis voor jou klaar staat.

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketingprofessional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!