WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Werving marketing
Werving marketing professionals: zo gaat We Match People te werk

Ben je op zoek naar de allerbeste marketing professionals? Onze afdeling Werving & Selectie gaat niet over één nacht ijs. Het is altijd een uitdaging om de juiste marketeer te vinden, maar We Match People kan leunen op jarenlange ervaring en een uitgebreide database. Bij de werving van marketing professionals wordt veel verder gekeken dan alleen naar een cv of portfolio. Om uiteindelijk de perfecte match te vinden!

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

Flexibele marketing werving

Bij het zoeken naar de juiste persoon, de ultieme marketing specialist op de juiste plaats op het juiste moment, is het zaak om secuur te werk te gaan. Marketing werving is een verantwoordelijke job. We Match People levert kwaliteit waar een werkgever mee vooruit kan. Elke nieuwe kracht moet een bedrijf verder helpen, is het adagium. Elke werknemer wordt geselecteerd alsof deze bij We Match People aan de slag zou gaan, maar dan vanuit het oogpunt van jouw bedrijf.

We Match People, jouw wervingsbureau voor marketing

We Match People zet rustig alle eisen op een rijtje en vergelijkt die met het gevarieerde aanbod in de database. Via zo veel mogelijk filters komt uiteindelijk de geschikte kandidaat naar voren. De communicatie met opdrachtgevers blijft continu ‘aan’ staan. Zoek jij die ene, enthousiaste en gemotiveerde kracht die je onderneming verder brengt? Neem contact op voor een afspraak. De naam zegt alles: We Match People brengt mensen bij elkaar, maar is pas echt tevreden als die inspanning daarna zijn vruchten afwerpt. 

Direct contact met een van onze matchers

Werving marketing