WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2
aandeslag

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Werving en selectie marketing communicatie
Werving en selectie van marketing & communicatie voor jouw onderneming!

Ben je op zoek naar marketingtalent en/of communicatie professionals? De werving en selectie van marketing en communicatie personeel van We Match People is uniek in zijn soort. Om de simpele reden dat We Match People veel dieper ingaat op de materie. Door bij talenten achter het cv de persoon te leren kennen en zich bovenmatig te interesseren in jouw bedrijfsfilosofie en aspiraties. Past een kandidaat daar honderd procent bij, dan spreken we van een match, een vruchtbare bodem voor nieuwe successen. Vooruit kijken en meedenken zijn bij We Match People daarom speerpunten als het gaat om de werving en selectie van marketing en communicatiespecialisten.

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

We Match People, voor marketing en communicatie werving en selectie

Wil je je bedrijf een imago-boost geven met nieuwe professionals op de afdeling marketing & communicatie? Zoek je mensen die moeiteloos de juiste toonhoogte op sociale media vinden, die je bedrijf bovenaan in de zoekresultaten laten belanden? De marketing en communicatie werving en selectie van We Match People heb je nu gevonden, dus is het zaak door te pakken. Op weg naar nieuwe successen met online vindbaarheid en een frissere uitstraling op je socials. We Match People is jouw sparringpartner als het gaat om marketing en communicatie werving en selectie.

We Match People, erkend werving en selectiebureau voor marketing en communicatie professionals

Door jarenlange ervaring, een schatkist met vakkennis en een database boordevol marketing en communicatietalent is We Match People een alom erkend werving en selectiebureau voor marketing en communicatie personeel. We Match People nodigt zowel jou als potentiële werknemers uit voor persoonlijke gesprekken om erachter te komen wie bij wie past, en waarom. Elkaar al sparrend inspireren levert soms onverwachte, maar daarom juist vruchtbare combinaties op. We Match People vraagt door en opent deurtjes die voor anderen gesloten blijven. Simpelweg door een enorme passie voor het vak aan de dag te leggen, als gewaardeerd werving en selectiebureau voor marketing en communicatie professionals.

Direct contact met een van onze matchers

Werving en selectie marketing communicatie