WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2
aandeslag

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Online marketing detachering
We Match People, spin in het web der online marketing detachering

Een vis in het water, een spin in het web: We Match People kent de weg als geen ander in het doolhof van de online marketing detachering. Waar anderen zich suf zoeken naar geschikt marketing personeel, kan We Match People leunen op een uitgebreide database en jarenlange ervaring die de nodige vakkennis met zich mee heeft gebracht. En dat nog steeds doet, want We Match People weet dat deze wereld constant in beweging is. Online marketing detachering voor bedrijven die sociale media-experts en content-tovenaars zoeken en vinden, We Match People verheft dit specialisme tot kunst.

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

Detachering online marketing personeel: We Match People is jouw partner!

De detachering van online marketing personeel gebeurt bij We Match People uiterst secuur. Het ene bedrijf is het andere niet, en dat geldt ook voor marketeers. We kijken naar meer dan in welke branche jij actief bent, en gaan verder dan het uitpluizen van een cv of portfolio. Zo is de toon van jouw bedrijfscommunicatie belangrijk, alsmede de mate van durf bij een kandidaat: is hij of zij stoer genoeg om zich die toon eigen te maken? En kan diegene wezenlijk iets toevoegen aan jouw onderneming? Dat maakt de detachering van online marketing specialisten niet alleen interessanter, maar ook leuker. We Match People werkt vanuit een positieve invalshoek.

Gezocht en gevonden: hét detacheringsbureau voor online marketing

Je zocht naar het beste detacheringsbureau voor online marketing en die zoektocht is nu tot een einde gekomen. Voor je staat We Match People, de absolute specialist op dit gebied. Werven en selecteren, en vooral het koppelen van de juiste marketeers aan de juiste bedrijven, maar ook contact houden over de vorderingen. Dat is wat We Match People uniek maakt, net als de tarieven: die zijn beduidend lager dan de prijzen die andere detacheringsbureaus voor online marketing personeel hanteren. We Match People is flexibel, leeft zich in, denkt mee en ontzorgt. Bel of mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct contact met een van onze matchers

Online marketing detachering