WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2
aandeslag

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Marketing interim opdrachten
Marketing interim opdrachten? We Match People vindt de juiste mensen

Op het gebied van marketing en communicatie moeten bedrijven soms een buitenstaander inhuren die van een afstandje naar het geheel kijkt om samen tot heldere inzichten te komen. We Match People vindt precies de persoon die een kortstondige maar frisse wind door jouw onderneming laat waaien. Zodat jij na een bedrijfsmatige pitstop weer de weg op kunt, vol gas richting nieuwe successen. Voor marketing interim opdrachten beschikt We Match People over een schatrijke database en een zeer uitgebreid netwerk. Een mooi cv of portfolio is leuk, maar de personen erachter veel belangrijker. Wat is hun werkwijze, wat is hun filosofie, voegen ze iets aan jouw bedrijf toe voor de duur van de samenwerking?

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

Interim opdrachten voor marketing & communicatie

Heb jij interim opdrachten voor marketing & communicatie, dan nodigt We Match People je uit voor een informeel kennismakingsgesrek. We zijn heel benieuwd naar jouw bedrijf en wat je precies nodig hebt. Soms weet je dat zelf nog niet precies, dus is een oriënterende brainstormsessie nodig. Interim opdrachten voor marketing kunnen immers veelomvattend zijn. Door jarenlange ervaring, een schat aan knowhow en een zeer diverse database kan We Match People snel schakelen. Meedenken en inleven is een tweede natuur voor deze recruitment specialist in optima forma.

We Match People vindt de ideale match voor jouw interim marketing opdrachten

We Match People probeert als het ware op jouw stoel te gaan zitten om er precies achter te komen welke match er gevonden moet worden voor specifieke interim marketing opdrachten. Dat bedrijven en branches verschillen, maar ook dat de juiste match essentieel is, weet We Match People als geen ander. Zeker als er interim marketing opdrachten liggen te wachten, moet er snel maat niet overhaast gehandeld worden. Het betreft misschien een korte termijnklus, maar de lange termijn verliest We Match People nooit uit het oog. Juist daarom komt er een tijdelijke marketing professional bij jou over de vloer. Bel of mail en kom langs om kennis te maken!

Direct contact met een van onze matchers

Marketing interim opdrachten