WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2
aandeslag

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Marketing communicatie recruitment
Marketing en communicatie recruitment gezocht? We Match People gevonden!

Marketing Communicatie Recruitment

Jouw gedroomde partner voor marketing en communicatie recruitment heet We Match People. Dankzij een uitgebreide database, dat een palet met oneindig veel kleuren en smaken herbergt en waar zich altijd de juiste match voor jouw bedrijf schuilhoudt. En dankzij jarenlange vakkennis, waardoor We Match People succesvol is gebleken.

De wereld der marketing en communicatie recruitment kent weinig zo niet geen geheimen meer voor ons. Niet dat We Match People zich er met een trucje vanaf maakt: elke kandidaar wordt zorgvuldig gescreend en elke opdrachtgever krijgt onze onverdeelde aandacht. Vanuit die invalshoek ontstaan de meest vruchtbare samenwerkingen.

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

Secure recruitment van marketing en communicatie personeel: een schone taak

We Match People is de nummer 1 op het gebied van recruitment voor marketing en communicatie personeel. Belangrijke pijlers zijn de mensen achter een onderneming of een cv. Inlevingsvermogen, de onvermoeibare drive om mee te denken en vooruit te kijken.

Er mag dan veel geautomatiseerd zijn, we hebben nog altijd met mensen te maken. Vandaar dat We Match People van heldere en open communicatie houdt. Dat werkt het beste bij een schone taak als recruitment voor marketing en communicatiespecialisten. Bovendien hanteert We Match People significant lagere tarieven dan andere marketingbureaus. Dat is ook weer zo’n mooi voorbeeld van inleven en meedenken.

We Match People is jouw marketing en communicatie recruitmentbureau

Je was op zoek naar een marketing en communicatie recruitmentbureau dat aan al je eisen voldoet en in We Match People heb je de ideale sparringpartner gevonden. De eerste match is dus een feit, nu nog de match waar je echt naar op zoek bent: de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste tijdstip, die jouw bedrijf online laat stralen.

Die precies weet waar de verbeterpunten liggen en die met originele content komt. Die kortom precies de juiste snaren weet aan te slaan. We Match People is jouw marketing en communicatie recruitmentbureau dat deze persoon gaat vinden. Kom langs en schuif aan voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek!

Volg ons op Facebook

Direct contact met een van onze matchers

Marketing communicatie recruitment