WMP-website-pagina-contact-header

ONZE SERVICES

De expert in het vinden van
jouw support personeel

De expert in het vinden van jouw support personeel

Support personeel is onmisbaar voor elk bedrijf dat ervoor wil zorgen dat alles op rolletjes loopt. Of het nou gaat om een personal assistant, een executive assistant of een office manager: deze functies zijn een drijvende kracht in elke organisatie en een steunpilaar voor directieleden. Bij We Match People begrijpen we precies hoe belangrijk het is dat deze match goed gemaakt wordt. 

Zo gaan wij te werk

Onze aanpak is persoonlijk, op maat en betrouwbaar. Wij zetten altijd een extra stap om een organisatie door en door te leren kennen zodat we precies weten welke behoeftes er liggen. Op basis van deze informatie gaan we in gesprek met de kandidaten in onze database. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in het werven en selecteren van kandidaten en weten precies hoe ze een CV en persoonlijkheid kunnen koppelen aan een opdrachtgever. 

Ben jij klaar voor je nieuwe match? Maak kennis met We Match People.

Meld direct je vacature aan

Een vacature aanmelden?

Onze aanpak

Dankzij ons werving- en selectieproces kunnen wij je snel aan de juiste kandidaat koppelen. Deze selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van jouw wensen en vereisten.

Hoe dit proces werkt, leggen we je uit aan de hand van deze 5 stappen:

Bespreken vacature

Werving & Selectie

Kwaliteitscheck

CV & Kennismaking

Akkoord & Start

Weten of wij een match zijn?
Maak gelijk een afspraak

no cure, no pay.

De eenmalige werving en selectie-fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat het bedrag per contract anders is.
Hierbij geldt: no cure, no pay. Je betaalt dus pas, wanneer je iemand hebt aangenomen die binnen je team past. Met andere woorden: vinden we geen geschikte kandidaat, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Werving & Selectie van Supportprofessionals