WMP-website-pagina-contact-header

ONZE SERVICES

De expert in het vinden
van jouw salesprofessional

Bij We Match People begrijpen wij precies dat de salesafdeling de sleutel tot succes is voor elk bedrijf. Wanneer hier de juiste mensen met goede motivatie op hun plek zitten, stijgt een organisatie met gemak naar het volgende niveau. Wij helpen je dan ook graag om de juiste kandidaten te vinden voor het invullen van jouw salesvacature. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in het matchen van de juiste kandidaat met jouw branche. 

Zo zorgen wij voor de ideale match

Onze recruitmentexperts zijn breed onderlegd en weten precies welke vragen ze moeten stellen om jouw organisatie door en door te leren kennen en om een kandidaat in een intakegesprek te kunnen doorgronden. 

Met deze kennis hebben wij een zorgvuldig opgestelde database ontwikkeld waaruit wij onze kandidaten selecteren om aan jouw organisatie voor te stellen en die perfect aansluit bij jullie behoeftes. Naar welk instapniveau je ook op zoek bent, wij zorgen ervoor dat we alleen de kandidaten met de meeste potentie aan jou voorstellen. Zo weet je zeker dat er een match wordt gemaakt waar je op kunt vertrouwen. 

Ben jij klaar voor je nieuwe match? Maak kennis met We Match People.

Meld direct je vacature aan

Een marketing opdracht?
073 - 208 08 09

Onze aanpak

Dankzij ons werving- en selectieproces kunnen wij je snel aan de juiste kandidaat koppelen. Deze selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van jouw wensen en vereisten.

Hoe dit proces werkt, leggen we je uit aan de hand van deze 5 stappen:

Bespreken vacature

Werving & Selectie

Kwaliteitscheck

CV & Kennismaking

Akkoord & Start

Weten of wij een match zijn?
Maak gelijk een afspraak

no cure, no pay.

De eenmalige werving en selectie-fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat het bedrag per contract anders is.
Hierbij geldt: no cure, no pay. Je betaalt dus pas, wanneer je iemand hebt aangenomen die binnen je team past. Met andere woorden: vinden we geen geschikte kandidaat, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Werving & Selectie van salesprofessionals