WMP-website-pagina-contact-header

ONZE SERVICES

De expert in het vinden van
jouw nieuwe HR of Recruiter

De HR en Recruitment afdeling is de spil van elk bedrijf. Zij zorgen voor het personeel dat het reilen en zeilen van een organisatie voortzet. Daarnaast zijn ze dagelijks bezig met grote veranderingen in de arbeidsmarkt. Denk aan personeelstekorten, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diversiteit. Het is dus belangrijk dat organisaties voorzien zijn van kundige HRM-professionals die deze uitdagingen kunnen opvangen. 

Kennis van de arbeidsmarkt

Onze database bestaat uit HR-professionals met jarenlange ervaring in het werkveld. Deze professionals zijn bekend met allerlei soorten branches en weten precies hoe ze een bedrijf kunnen ondersteunen om te groeien en bloeien. Zij helpen met alle vraagstukken en uitdagingen op het gebied van personeelszaken. Van het werven en selecteren van nieuw personeel tot het trainen van medewerkers: onze kandidaten kennen de HR-wereld als hun eigen broekzak. 

Zo zorgen we voor de perfecte match

Omdat een HR-professional een cruciale rol binnen jouw organisatie vervult, is het van groot belang dat je erop kunt vertrouwen dat je de juiste persoon aanneemt. Wij gaan nauwkeurig te werk om alle HR-behoeftes van jouw organisatie in kaart te brengen zodat we alleen de meest veelbelovende kandidaten kunnen voorstellen. 

Ben jij klaar voor je nieuwe match? Maak kennis met We Match People.

Meld direct je vacature aan

Een vacature aanmelden?

Onze aanpak

Dankzij ons werving- en selectieproces kunnen wij je snel aan de juiste kandidaat koppelen. Deze selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van jouw wensen en vereisten.

Hoe dit proces werkt, leggen we je uit aan de hand van deze 5 stappen:

Bespreken vacature

Werving & Selectie

Kwaliteitscheck

CV & Kennismaking

Akkoord & Start

Weten of wij een match zijn?
Maak gelijk een afspraak

no cure, no pay.

De eenmalige werving en selectie-fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat het bedrag per contract anders is.
Hierbij geldt: no cure, no pay. Je betaalt dus pas, wanneer je iemand hebt aangenomen die binnen je team past. Met andere woorden: vinden we geen geschikte kandidaat, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Werving & Selectie van HR & Recruitment Professionals