WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-1
WMP-website-pagina-home-afbeelding-onzemissie-2

Klaar om aan de slag te gaan?

We Match People

Marketing manager interim
Op zoek naar een marketing manager interim: We Match People vindt je ideale match

Wie een marketing manager interim zoekt, komt bij We Match People uit, dat over jarenlange vakkennis en een uitgebereide database beschikt. We Match People is jouw ideale partner op zoek naar marketing professionals die jouw onderneming een boost geven. Het is zaak om verder te kijken dan alleen de branche waarin jouw bedrijf zich beweegt, en welke cv’s daarbij passen. Want achter het cv of portfolio van de marketing manager interim die jij zoekt, zit een mens. Ook is We Match People razend nieuwsgierig naar jouw bedrijfsfilosofie en hoe je die in de praktijk brengt.

 

rond_geluid

De Nr. 1 in Marketing Professionals

rechthoek_geluid

Creatieve opdrachten

WIJ ZOEKEN CREATIEVE KANDIDATEN VOOR DEZE OPDRACHTEN

Jouw marketing manager die als interimmer direct aan de slag kan

Een marketing manager als interimmer moet direct kunnen inspringen en dus, zoals ze dat in de sport noemen, speelklaar zijn. We Match People weet dat deze persoon daarom flexibel moet zijn, geen nine to five-mentaliteit moet hebben en bereid om net dat ene stapje extra te zetten. Dat gebeurt vanzelf als werkgever en interimmer enthousiast over elkaar zijn. De match moet een vruchtbare basis zijn om tot nieuwe successen te komen. Daarom moet deze marketing manager ook als interimmer geheel bij jouw bedrijf en werkwijze passen. Mooie bijkomstigheid van een samenwerking met We Match People is dat er lagere tarieven gehanteerd worden dan bij andere recruiters.

Interim marketing manager gezocht? We Match People vindt!

Net als je dan maar een peperdure advertentie met de titel Interim marketing manager gezocht in een landelijke krant wilt plaatsen, stuit je op We Match People dat je deze kosten graag bespaart. We Match People geeft de voorkeur aan een persoonlijke benadering en spreekt eerst met je af voor een oriënterend gesprek. Daarin wordt vanzelf duidelijk wat voor interim marketing manager gezocht wordt, maar ook hoe jij die samenwerking als ondernemer tegemoet ziet. We leven ons in, denken met je mee, werken secuur en communiceren helder. Alles voor nieuwe successen voor jouw onderneming!

Direct contact met een van onze matchers

Marketing manager interim