21sep

Het werven van nieuw personeel is een uitgebreide taak waar veel tijd in gaat zitten. Als HR-professional heb je natuurlijk een drukke agenda en wil je ervoor zorgen dat je processen dusdanig hebt geoptimaliseerd zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Er zijn handige tools op de markt die je kunnen helpen met het wervings- en onboardingsproces van nieuw personeel. Een voorbeeld hiervan is Go Hire.

Snel een vacature uitzetten
Wil je een vacature online zetten? Met Go Hire hoef je slechts een paar velden in te vullen om een vacature op te stellen. Het platform biedt namelijk meerdere template mogelijkheden waardoor je een groot deel van je teksten kunt standaardiseren. 

Breed zichtbaar
Heb je je vacature af? Dan plaats je hem met behulp van Go Hire direct op alle grote vacaturesites en platformen. Denk hierbij aan LinkedIn, Indeed of Monsterboard. Zo weet je zeker dat jouw vacature door de juiste mensen wordt gezien én dat daarmee ook de kwaliteit van de sollicitanten stijgt. 

Kandidaten managen
Wanneer de sollicitaties binnen rollen, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beheren om het overzicht niet te verliezen. In dit proces wil je natuurlijk ook zo veel mogelijk automatiseren. Met Go Hire kan dat eenvoudig dankzij de vele template mogelijkheden. Stuur bijvoorbeeld automatisch een bevestiging van ontvangst nadat je een sollicitatie hebt binnen gekregen. Daarnaast kun je ook aangeven aan welke kwalificaties een kandidaat moet voldoen zodat je ongekwalificeerde kandidaten makkelijker kunt filteren. 

Sollicitaties managen
Je kunt jezelf en je sollicitanten daarnaast tijd besparen door het sollicitatieproces zelf te stroomlijnen. Go Hire biedt meerdere mogelijkheden om het sollicitatieproces te versnellen door bijvoorbeeld standaard vragenlijsten te maken die kandidaten kunnen invullen. Ook bestaat de mogelijkheid om kandidaten te laten solliciteren via video’s. Vervolgens kunnen hier automatische evaluaties op worden losgelaten om het selectieproces te versnellen. 

Aan de slag met een makkelijker en soepeler wervingsproces? Bekijk hier alle specificaties van Go Hire