18nov

Er is op dit moment een unieke situatie op de arbeidsmarkt: er zijn meer openstaande vacatures dan werkzoekenden. Het kan dan ook lastig zijn om als bedrijf de juiste marketing professional aan te trekken als er meerdere bedrijven zijn die om de toptalenten concurreren. Hoe vergroot je jouw kansen om de juiste professional bij jouw team te laten aansluiten?

Om je kansen te vergroten een geschikte professional te vinden, kun je naast een vaste arbeidskracht, op zoek gaan naar een flexibele professional. Door bepaalde werkzaamheden als projectbasis in te richten, treed je toe tot een veel grotere poel professionals dan wanneer je alleen een vacature uitzet voor een vaste arbeidskracht. 

Altijd de perfecte professional voor jouw klus

Schakel een uitzendbureau in om altijd te kunnen terugvallen op een database met op kwaliteit geselecteerde professionals. Door voor een flexibele marketing professional te kiezen, staat altijd precies de expertise voor je klaar die je nodig hebt op dat moment.

Wil je toch liever een vastere kracht inschakelen? Ook dan biedt een uitzendbureau een uitkomst dankzij het werving- en selectieproces. Vanuit de bestaande database kunnen sneller en gemakkelijker professionals benaderd worden. Zo hoef jij alleen nog maar uit een kleine selectie de ideale kandidaat te kiezen. 

Ook extra stappen zetten op marketinggebied? We Match People!

Wij maken de ideale match tussen creatieve opdracht en de ideale marketing professional. Wij hebben alle expertises in huis: art directors, copywriters, social media marketeers, webdevelopers, grafische vormgevers, SEO en SEA specialisten en ga zo maar door. 

Vanuit onze uitgebreide database zoeken we de ideale kandidaat die aansluit bij de vacature. Door onze jarenlange ervaring op marketinggebied beoordelen wij iedere kandidaat op kwaliteit en creativiteit. Ook stappen zetten op marketinggebied? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!