WMP-website-pagina-contact-header

ONZE SERVICES

De expert in het vinden van
jouw marketingprofessional

Jouw organisatie en product op de juiste manier onder de aandacht brengen? Daar is een sterke marketingafdeling voor verantwoordelijk. We Match People is gespecialiseerd in het invullen van marketingvacatures en vindt bij elke branche de ideale kandidaat die een organisatie naar het volgende niveau tilt. Wij geven altijd dat beetje extra dat garandeert dat we altijd de juiste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. 

De juiste kandidaat op de juiste plek

Wil je zeker weten dat je de juiste kandidaat op de juiste plek wegzet zonder last te hebben van de krapte op de arbeidsmarkt? Dankzij onze jarenlange marketingervaring weten wij precies hoe we de juiste kandidaten moeten selecteren. Door middel van een persoonlijke benadering leren wij een organisatie door en door kennen en weten we precies hoe we door de CV van een kandidaat heen moeten prikken om zo alleen de beste professionals toe te voegen aan onze database. 

Altijd de ideale match

Uit ons brede netwerk van marketingprofessionals kunnen we altijd de juiste persoon vinden die precies aansluit bij de behoeftes van jouw organisatie. Dit doen we door niet alleen te kijken naar kennis en ervaring maar ook naar persoonlijkheid en motivatie. 

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange kennis en ervaring in de marketingbranche
  • Altijd een perfecte match gegarandeerd
  • Flexibele partner die actief met je meedenkt

Ben jij klaar voor je nieuwe match? Maak kennis met We Match People.

Meld direct je vacature aan

Een vacature aanmelden?

Onze aanpak

Dankzij ons werving- en selectieproces kunnen wij je snel aan de juiste kandidaat koppelen. Deze selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van jouw wensen en vereisten.

Hoe dit proces werkt, leggen we je uit aan de hand van deze 5 stappen:

onze aanpak 1

Bespreken vacature

onze aanpak 2

Werving & Selectie

onze aanpak 3

Kwaliteitscheck

onze aanpak 4

CV & Kennismaking

onze aanpak 5

Akkoord & Start

Weten of wij een match zijn?
Maak gelijk een afspraak

no cure, no pay.

De eenmalige werving en selectie-fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat het bedrag per contract anders is.
Hierbij geldt: no cure, no pay. Je betaalt dus pas, wanneer je iemand hebt aangenomen die binnen je team past. Met andere woorden: vinden we geen geschikte kandidaat, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Werving & Selectie van marketingprofessionals